Datorhållare till skrivbord

En datorhållare till skrivbordet frigör plats och håller datorn stadig och i rätt läge. Vissa datorhållare kan låsas och blir en säker förvaringsplats för dyra stationära datorer. Laptophållare ovanpå skrivbordet kan även fungera som ett sätt att höja skärmen till en mer ergonomisk höjd. Nedan tipsar vi om 5 datorhållare till skrivbordet av olika modeller, med sina egna för- och nackdelar.

5 datorhållare för skrivbord

Det finns datorhållare av många olika modeller, i olika prisklasser och med sina egna smarta lösningar. Beroende på dina behov kan du lägga allt mellan några hundra kronor till ett par tusenlappar. Du hittar ett stort utbud av datorhållare i alla prisklasser hos en återförsäljare som DPJ Workspace. Nedan tipsar vi om olika typer av laptophållare och fästen, för chassin i alla modeller.

1. Kondator LiftFix CPU-hållare

Kondator erbjuder en smart förvaringslösning som inte tar upp onödig plats. Med tåliga och stabila remmar hänger du datorn i LiftFix under skrivbordet. Remmarna kan justeras till önskad höjd och har en maxvikt på 40 kg. Datorn kan monteras både liggande och stående. En fiffig och platseffektiv lösning för alla typer av stationära datorer.

2. Universell hållare från Newstar

Under en diskussion om bästa datorhållare på forumet Sweclockers fick trådstartaren många bra tips på datorhållare till skrivbordet. Författaren blev själv mycket nöjd med sin Neomounts från Newstar, som gör sitt jobb utan problem. Datorhållaren klarar upp till 30 kg och finns i diskret och stilrent svart.

3. Säkerhetsbox för laptop

För säker förvaring finns det många datorhållare för laptops och stationära datorer som går att låsa. Kondator har en extra säker hållare för laptop, som kan stängas helt och låsas med nyckel, så att ingen kommer i närheten av din dator. Boxen tar liten plats och passar de flesta dockingstationer, så att du inte behöver ens ta ut datorn ur lådan.

4.Justerbar CPU-hållare i olika storlek

En enkel men praktisk datorhållare hittar du hos Ergopartner. Modellen kan vridas 360° under skrivbordet och finns i två olika storlekar, så att den inte tar onödig plats om du har en mindre dator. Datorhållaren har låsmekanism och kan justeras i höjd för att passa alla datorer. En datorhållare av hög kvalitet med fokus på funktionalitet.

5. Bygg själv med montageband

En ekonomisk lösning för den händiga datorfixaren är att helt enkelt montera datorn med montageband. Skruva fast montagebanden i undersidan av skrivbordet, eller direkt i väggen, taket eller där den är minst i vägen. Lösningen är kanske inte så flexibel, men om du är lite händig och vill spara pengar är det en bra variant!

Fästen gömmer datorn

När du inreder ett kontor kan det vara svårt att se behovet av datorhållare – datorerna kan väl stå på golvet eller på skrivbord? Det är först när man testat eller besökt ett kontor med välplacerade datorhållare som det märks hur mycket plats de sparar, och hur mycket snyggare och mer lättstädat kontoret blir. Investera i datorhållare till skrivbordet idag!